B2B content masterclass

Leer hoe je B2B Content te bouwen. We delen onze kennis om de beste content machine in je industrie te bouwen.

30 november | 13:00

Chaomatic Studio, Leuven

zonder titel (1366 x 400 px) (2)

Content is veranderd, jij ook?

De B2B markt is competitief en snelbewegend. In onze masterclass leer je hoe je een contentstrategie opzet die niet alleen de aandacht trekt, maar ook vasthoudt.

We leren je de kneepjes van het vak om je content organisatie te stroomlijnen en een gelaagd contentmodel op te zetten dat resonantie vindt bij je doelgroep. Dit allemaal tijdens een namiddag deep dive in een beperkte groep.

scherm­afbeelding 2023 09 25 om 12.54.07
AGENDA

Transformeer je content marketing

networking.png

B2B content strategie

Wij geloven dat een goed geoliede content machine start met een robuuste strategie. In deze sessie duiken we diep in de organisatie van content en bieden we je een raamwerk om deze binnen je bedrijf in te richten. Ontdek hoe je een strategie ontwikkelt die naadloos aansluit bij je bedrijfsdoelen.

networking.png

Het mechanisme achter succesvolle content

Content is meer dan woorden op een scherm; het is een mechanisme dat leads genereert en naamsbekendheid vergroot. We behandelen de opbouw van een content machine, inclusief use cases en het belang van content hergebruik. Leer hoe je content creëert die blijft presteren.

mentor program.png

Tooling & AI: schaalbaarheid in content creatie

In het tijdperk van digitalisering is het benutten van de juiste tools essentieel. We introduceren je aan de tools en AI-mogelijkheden die je helpen om op schaal te werken, zonder in te leveren op de persoonlijke touch die je merk uniek maakt.

meetup.png

Efficiënte B2B content distributie

Content distributie is waar veel bedrijven de plank misslaan. Wij laten je zien welke mechanismen je kunt gebruiken om je content effectief te verspreiden en je doelgroep te bereiken.

 

Tot slot zorgen we ervoor dat je wegloopt met een helder beeld van hoe alle elementen van je content strategie samenvallen. We delen voorbeelden en best practices die de theorie tot leven brengen

Bemachtig 1 van de 10 plekken

linkedin voor sales 2nd edition 116

Michael Humblet | Sales & marketing expert

Moeten we hem nog voorstellen? Denk aan verkoop en je denkt aan Michael. Na meer dan 300 bedrijven geholpen te hebben met het schalen van hun sales, begon Michael met het bouwen van B2B content machines met zijn agency Chaomatic. Na meer dan 3500 expertvideo’s, staat hij klaar om jou te leren hoe je lead-genererende B2B content machines opbouwt.

Noémie Bultot | Content marketing & social media expert

Noémie is marketing manager bij Chaomatic waar ze B2B content machines implementeert en schaalt. 

Als social media goeroe met een passie voor video contentcreatie, weet zij exact hoe ze een verhaal moet verpakken om maximale engagement te genereren en hoe je als bedrijf trending blijft binnen je industrie.

20230916 vb 036 zw min

Get your copy